8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Antrenörlük kursu devam ediyor

DİYARBAKIR'DA ANTRENÖRLÜK KURSU DEVAM EDİYOR

Diyarbakır'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliğiyle Diyarbakır'da Caprice Gold Otel'in sponsorluğunda yapılan 'İsmail Dilber C Antrenörlük Kursu' devam ediyor.

Sabah Yolspor tesislerinde saha çalışması yapan antrenör adayları, öğleden sonra Sümerpark Toplantı Salonu'nda TFF ve TÜFAD Genel Merkezi'nin görevlendirdiği eğitimciler tarafından pratik eğitime tabi tutuluyor. Diyarbakırspor eski Başkanı Adnan Öktüren, kursa katılanlara dün Karayolları Sosyal Tesisleri'nde yemek verdi. Yemek sonrası bir süre sohbet eden antrenör adayları, daha sonra Sümerpark'a geçerek pratik eğitime devam etti.

27 antrenör adayının katıldığı kurs, 28 Ekim'e kadar devam edecek. Kursa katılan antrenörlerin her türlü hizmetiyle ilgilendiklerini belirten TÜFAD Diyarbakır Şube Başkanı Samet Karakaş, "Caprice Gold Otel ve Sayın Fadıl Akgündüz'e teşekkür ediyoruz. Bu etkinliğimize sponsor oldular. Antrenör adaylarının her türlü hizmetiyle ilgileniyoruz. Büyükşehir Belediyesi eğitim alanını, Yolspor tesislerini açtı. Diyarbakırspor eski Başkanı Adnan Öktüren de kursa katılanlara yemek verdi. Bu kurs sonunda diploma

alacak olan arkadaşlarımız geleceğin futbolcularını yetiştirecek" dedi.

DİYARBAKIR'DA ANTRENÖRLÜK KURSU DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2010 Cuma 15:29:04
Güncelleme :22 Ekim 2010 Cuma 17:53:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?