7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Arazi kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 8 yaralı

Diyarbakır'da arazi meselesi yüzünden iki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 10.30 sıralarında Diyarbakır'a bağlı Yeşildallı Köyü'nde Karataş ve Eres aileleri arasında arazi meselesi yüzünden tartışma çıktı. 

Tartışmanın büyümesi sonucu çıkan kavgada silah, taş ve sopalar kullanıldı. Jandarma ekiplerinin müdahalesiyle kavga yatıştırılırken, köyde geniş çaplı güvenlik önlemi alındı. 

Olayda yaralanan Bubo Eres (60) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yusuf Karataş, Abdurrahim Karataş, Hasan Karataş, Vedat Karataş, Cengiz Erez, Paşa Eres ile isimleri öğrenilemeyen 2 kişi ise, Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, hastanede olay çıkmaması için önlem aldı.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2006 Cuma 15:48:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa erguven IP: 88.240.124.xxx Tarih : 28.10.2006 01:40:28
bence bu olayın bıraz daha arastırılması gerekıyor cunku benım arastırmama gore arezı kavgası deyıl baska bır konudan oturu olay vuku bulmustur cunku kısılerın arazıyle hıc bır ılgısı yoktur kısıler kendı cıkarları dogrultusunda konusmuslardır eyer olay boyle ıntıkal ederse farklı sahıslar daha buyuk zarar goreceyı sımdıden gorulmektedır olay cocuk kavgasından oturu ortaya cıkmıstır lutfen gereyının yapılmasını arz ederım