8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Armutoğlu suç duyurusunda bulunacak

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde düzenlenen gençlik konserinde, polisin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürünü tartakladığı iddia edildi.

Ergani Şehir Stadyumu'nda gençlik konseri düzenlendi. Grup Eylül ve Şevval'den sonra sahne alan Latif Doğan seyircileri coşturdu. Suni çim sahanın içine giren seyirciler görevliler tarafından uyarıldı.

Latif Doğan'ın söylediği şarkılarla seyirciler kendilerinden geçerken konser görevlisi olan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Armutoğlu'nun, seyircileri dışarı çıkarmak isterken görevli bir polis memuru tarafından tartaklandığı iddia edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Behçet Tekdemir, konserin güvenliği olmadığı için bu tür sıkıntılar yaşandığını ifade ederken, konser sırasında daire amirleri ile birlikte gelen eşleri konseri terk etti.

Tartaklanan Milli Eğitim Şube Müdürü Armutoğlu kapalı spor salonunda doktorlar tarafından tedavi edildi. Olayın büyümemesi için İlçe Cumhuriyet Başsavcısı devre girdi. Ergani Kaymakamı Enver Ünlü, Cumhuriyet Savcısı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekdemir, kapalı spor salonunda basına kapalı bir toplantı yaptı.

Kaymakam Ünlü ve Milli Eğitim Müdürü Tekdemir moralleri bozuk bir
şekilde konserin bitimini beklediler. Konserde havai fişek gösterisi de iptal edildi. Tartaklanan Milli Eğitim Şube Müdürü Armutoğlu, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 00:36:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?