9
Mayıs
2024
Perşembe
DİYARBAKIR

Atatürk heykelini yaktılar

DİYARBAKIR'DA ATATÜRK BÜSTÜ YAKILDI

Diyarbakır'da dün akşam saatlerinde Dağkapı meydanında bulunan Atatürk büstü kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yakıldı.

Edinilen bilgilere göre, bu akşam saatlerinde, kimliği belirsiz kişi veya kişiler Diyarbakır Dağkapı Meydanı'ndaki Atatürk heykelini yaktı. Saat 19.15 sıralarında yakılan Atatürk büstü kısa sürede alev alırken heykel, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından tamamen yanmadan söndürüldü. Polisin olay yerine gelmesiyle Suriçi semtine kaçan saldırganlar, ara sokaklarda izlerini kaybettirdi. Saldırganların yakalanması için başlatılan operasyon devam ediyor.

DİYARBAKIR'DA ATATÜRK BÜSTÜ YAKILDI
DİYARBAKIR'DA ATATÜRK BÜSTÜ YAKILDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2011 Pazar 12:13:01
Güncelleme :10 Ocak 2011 Pazartesi 00:10:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
levent IP: 81.215.191.xxx Tarih : 13.01.2011 17:02:39

Bu cok buyuk bır ayıp .bunu yapanlar mutlaka hem adalede hemde yuce allaha bunun hesabını vereckler.turkıye vaRSA  MUSTAFA KEMAL PAŞANIN SAYESINDE VAR.BIZLER SUAN NA KADAR TURKIYE DE YAŞIYORSAK VE HUZUR IÇINDEYSEN BU YUCE  MUSTAFA KEMAL PAŞAYA BORÇLUYUZ BUNLARI. BEN DE BIR KÜRT DUM AMA NE OLURSA OLSUN BU OL MAMALIYDI.YAZIKLAR OLSUN SIZE.

NE MUTLU TÜRKUM DİYENE...NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE .BU VATAN BÖLÜNMEZ VE KIİMSE BUNU BÖLEMEZ. KÜRT TÜRK LAZ ÇERKEZ.HERKEZ KARDES DIR.YETER ARTIK DURUN DURUN YETER.