7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Atatürk Stadı'nın çimleri değiştirildi

Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı Diyarbakır Atatürk Stadı'nın çimleri tamamen yenilenerek ikinci yarıya hazır hale getirildi. Diyarbakır Atatürk Stadı'nın bozulan çim zemini sökülerek yerine yeni çim monte edildi. 

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Ahmet Aydın, stadın zemininin futbol oynanamaz bir duruma geldiğini belirterek "Bunun bir çözüme kavuşturulması gerekiyordu. Çünkü ligin ikinci yarısında bu zeminde kesinlikle futbol oynanamazdı. Biz de kolları sıvadık ve ligin ilk yarısının bitmesine bir hafta kala başlattığımız çim sökme ve çim monte etme işlemini tamamladık. Böylelikle ligin 2. yarısında hem takımımız hem de misafir takımlar rahat bir futbol oynayabilecek" dedi. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü İslam Çetin ise, 17 yıl önce ekilen çimlerin yenilendiğini ifade ederek, "Saha artık futbol oynamaya elverişli değildi. Vali Yardımcımız ve Diyarbakırspor Başkanı Ahmet Aydın'ın girişimleri sonucu çim yenilendi. Futbolcular, ligin ikinci yarısında güzel bir zeminde futbol oynayacaklar" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2006 Pazar 14:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?