9
Mayıs
2024
Perşembe
DİYARBAKIR

Bağlar'da silahlı kavga

DİYARBAKIR'DA SİLAHLI KAVGA

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinde sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan silahlı kavgada 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Bağlar ilçesi Cemiloğlu Caddesi 335 Sokak'ta henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı R.O. ile Ü.A arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerinde belindeki tabancayı çıkaran Ü.A., R.O.'ya ve yanındaki arkadaşına silahla ateş etmeye başladı. 07 BVZ 36 plakalı araca binerek olay yerinden kaçmak isteyen R.O. ile arkadaşının bulunduğu araca 6 kurşun isabet ederken, olayda kimse yaralanmadı. Olayı gerçekleştiren Ü.A. kayıplara karışırken, araçla olay yerinden kaçan R.O. ve beraberindeki arkadaşı ise Asayiş ekiplerinin kovalaması sonucu kısa sürede yakalandı. R.O. ile arkadaşının üzerinden 2 adet silah ele geçirilirken, zanlılar ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayda kuşunların hedefi olan araca 6 kurşun isabet ederken, olay yeri inceleme ekipleri araçta incelemeler yaptılar. Kaçan şahsın yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

DİYARBAKIR'DA SİLAHLI KAVGA
DİYARBAKIR'DA SİLAHLI KAVGA
DİYARBAKIR'DA SİLAHLI KAVGA
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 17:06:05
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 23:08:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?