7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Bakan Kavaf nikah şahidi

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Diyarbakır'da AK Parti MYK Üyesi Necla Hatipoğlu'nun oğlunun nikah şahitliğini yaptı.

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Elazığ'da bir dizi gezi ve incelemede bulunduktan sonra kara yolu ile Diyarbakır'a gelerek AK Parti MYK (Merkez Yürütme Kurulu) üyesi Necla Hatipoğlu'nun oğlunun düğününe katıldı.

Altındağ Düğün Salonu'nda sade bir müzik dinletisi ile gerçekleşen törene Bakan Kavaf, Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve davetliler katıldı. Müzik dinletisinin ardından Cihat Hatipoğlu ile Nuray Kölmük'ün nikah törenine geçildi.

Vali Mutlu ile birlikte çiftin nikah şahitliğini yapan Bakan Kavaf, evliliğin çok ciddi bir müessese olduğunu belirterek, "Gençlerin böyle bir kurumu yaşatma konusunda aldıkları karar son derece önemlidir. Umuyorum birbirlerine olan sevgi ve saygıları hiç azalmasın ve ömür boyu devam etsin. Allah anne ve babalarına hayırlı evlatlar nasip etmiş, inşallah kendilerinin de evlatları onlar gibi hayırlı olur. Çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Bakan Kavaf, yaptığı konuşmanın ardından evlilik cüzdanını geline verdi. Kavaf damada yarım altın hediye ederken, Vali Mutlu da geline yarım altın taktı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2009 Pazar 10:37:26
Güncelleme :27 Eylül 2009 Pazar 10:40:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?