7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Barış Ataş, Trabzonspor'la flörtte

BARIŞ ATAŞ, TRABZONSPOR'LA FLÖRTTE

Diyarbakırspor'un başarılı genç oyuncusu ve kaptanı Barış Ataş'ın Trabzonspor'la transfer görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Bu arada, Diyarbakırspor yönetimin Cuma günü gerçekleştiremediği basın toplantısını Pazartesi günü yapılacağını açıklandı.

Trabzonspor yöneticileriyle bir süredir temas halinde olan ve kendisine yapılan teklife olumlu yaklaşan, Diyarbakırspor'un genç orta saha oyuncusu Barış Ataş'ın önümüzdeki hafta içinde resmi imzayı atması bekleniyor. Yeşil-kırmızılı takımda sezon boyunca kaptan olarak sahaya çıkan ve başarılı bir sezon geçiren Barış Ataş'ın transferine Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de olumlu baktığı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Cuma günü yapılması gereken basın toplantısı Diyarbakırspor yönetiminin gelmemesi nedeniyle gerçekleşmemişti. Yeşil-kırmızılı yönetim tarafından yapılan yeni açıklamada, Cuma günü sabah saat 10.00'da yapılması gereken basın toplantısının Pazartesi gününe alındığı duyuruldu. Kulüpten yapılan açıklamada Başkan Çetin Sümer'in rahatsızlığı nedeniyle basın toplantısının ertelendiği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2010 Cumartesi 14:26:05
Güncelleme :19 Haziran 2010 Cumartesi 14:34:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?