8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Barış Ataş Fenerbahçe yolunda

DİYARBAKIRSPOR KAPTANI BARIŞ ATAŞ FENERBAHÇE YOLUNDA

Diyarbakırspor'un genç kaptanı Barış Ataş'ın yeni sezonda Fenerbahçe'ye transfer olacağı öğrenildi.

Diyarbakırspor'un başarılı futbolcusu Barış Ataş, yeni sezonda Fenerbahçe forması giymeye hazırlanıyor. 2002 yılında Etbalıkspor'dan geldiği Diyarbakırspor'da 2005-2006 sezonu devre arasında profesyonel olan ve 5 sezondur A takımda oynayan Barış için Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer ile Fenerbahçe'nin Diyarbakırlı başkanı Aziz Yıldırım'ın anlaştığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Diyarbakırspor'a bonservis bedeli olarak 1.5 milyon Dolar ödeyeceği iddia edilirken, Barış'ın da menajeri aracılığıyla anlaştığı belirtildi. 14 kez milli olan Barış'a devre arasında Trabzonspor da talip olmuştu.

Diyarbakırspor'la sözleşmesi olduğunu belirten Barış Ataş, her zaman Diyarbakırspor'un çıkarlarını düşündüğünü belirterek, "Fenerbahçe'de oynamak gurur verici bir şey. Fenerbahçe'nin bana talip olduğu öğrendim biraz şaşırdım ve çok heyecanlandım. Gerçekten gurur verici bir olay, Fenerbahçe'nin transfer listesine girmek bile Anadolu takımlarında oynayan futbolcuları heyecanlandırır. Her futbolcunun hayali olduğu gibi benim de hayalim 4 büyüklerde futbol oynamak. Başkanımız Çetin Sümer ve Aziz Yıldırım iki

başkan benim için bir görüşme yapmışlar. Görüşmeler devam ediyor. Ayrıntılarını ben de tam olarak bilmiyorum ama prensipte anlaşıldığı duydum. Görüşmeler önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Sezon sonunda serbest kalıp istediğim şekilde gidebilirdim. Ama bunu yapmak istemedim. Çünkü Diyarbakırlıyım ve burada yetiştim. Kulübüme para kazandırmak için sözleşmemi uzattım. Diyarbakırspor'u ligde bırakıp öyle gitmek istiyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2010 Pazar 11:19:01
Güncelleme :11 Nisan 2010 Pazar 11:29:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?