8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Barış Ataş'ın geleceği belirsiz

BARIŞ ATAŞ'IN GELECEĞİ BELİRSİZ

Turkcell Süper Lig'den Bank Asya 1.Lig'e düşen Diyarbakırspor'da sessizlik devam ederken Kaptan Barış Ataş'ın transfer konusu da henüz netlik kazanmış değil.

Diyarbakırspor formasıyla başarılı bir sezon geçiren ve birçok takımın transfer listesinde yer alan takım kaptanı Barış Ataş'ın durumu belirsizliğini koruyor. Transferiyle ilgili açıklama yapan genç oyuncu, "Sezon bitmeden önce Trabzonspor beni kulübümden istedi, görüşmeler kesilmişti. Şimdi tekrar öyle bir durum varmış. Benim Diyarbakrspor'la 1 yıllık sözleşmem vardı. Ama alacağım olan para ödenmediği için TFF'ye başvurmuştum. Yani işin doğrusu herhangi bir netlik yok. Beni isteyen kulüpler olabilir ama

ben karşımda Diyarbakırsporlu bir yönetici bulamıyorum ki görüşeyim. Konuyu kesinleştireyim. Bende profesyonel bir futbolcuyum. Elbetteki geleceğimi düşünmem gerekiyor. Kulübümüz bize yardımcı olacakken maalesef işimizi zora sokuyor. Ben bir Diyarbakırlı futbolcu olarak kulübümün durumuna çok üzülüyorum. Bir an evvel ne olacaksa olsun" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2010 Cumartesi 13:48:02
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 14:56:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?