7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Başarılı sporcuya ödül

İsveç'te düzenlenen 17. Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası'nda ikinci olan Ozan Berken Bindak, Diyarbakır İl Özel Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Ahmet Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Aydın, başarılı sporcuyu Cumhuriyet Altını ve bin TL para ödülüyle ödüllendirdi.

Ziyarette Tekvando İl Temsilcisi Fatih Hillez de hazır bulundu. Ozan Berken Bindak'ın elde ettiği dereceyle mutlu olduklarını belirten İl Özel Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Ahmet Aydın, "Bu sporcumuz önemli bir derece elde ederek bizleri mutlu etti. Yaklaşık 40 ülkenin katıldığı şampiyonada ikinci olan Ozan Berken Bindak bizlere büyük bir sevinç yaşattı. Bu nedenle milli sporcumuza hem teşekkür ediyor hem de başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Tekvando Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Hillez ise, "Ozan Berken Bindak önemli bir başarı elde etti. Bu başarının artarak devam etmesi gerekiyor. Milli sporcumuz Ozan Berken Bindak, Tekvando Federasyonu tarafından olimpiyatlara gidecek sporcular arasında gösteriliyor. İnşallah bu sporcumuz milli forma altında 2012 Olimpiyatları'nda yer alır" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 17:38:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?