8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Başkan'dan Play Off kutlaması

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, 2. Lig'deki başarılı mücadelesinden sonra Play Off'a yükselen Diskispor Voleybol takımını kabul ederek başarılar diledi.

Voleybolcular da Baydemir'i yeniden Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı kutladı.

Diskispor Kulübü Başkanı İhsan Uğur ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret eden Diskispor Voleybol takımının dev sporcuları, seçimlerdeki başarısından dolayı Baydemir'i tebrik etti. Seçimdeki başarının Diyarbakır'a ait olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Baydemir, Diskispor Voleybol takımından başarılı bir sonuç beklediklerini belirtti. Başarının bir takım ve bir ekip işi olduğunu ifade eden Baydemir, bir dairenin değil tüm dairelerin birlikte başarısının gerçek başarı olduğunu söyledi. Kente dair algıların değişmesinde sporun çok büyük bir rol oynadığını belirten Baydemir, Büyükşehir Belediyesi olarak kapalı salon spor dallarını en az futbol kadar önemsediklerini kaydederek, önümüzdeki dönemde salon sporlarına çok büyük bir önem vereceklerini vurguladı. Takımda Ankaralı, İstanbullu, Samsunlu, Diyarbakırlı, Mardinli, Adanalı sporcuların olmasının çok anlamlı olduğuna dikkat çeken Baydemir, "Sizin birlikteliğiniz dostluğu, kardeşliği ve hoşgörüyü sağlayacak kadar güçlü ve
önemlidir" dedi.

Kulüp Başkanı İhsan Uğur da tüm sporcuları ile gurur duyduğunu ifade ederek, "Arkadaşlarımız spor centilmenliğine yakışır bir şekilde davranarak örnek bir takım olmayı başardı" şeklinde konuştu.

Ayrıca Diskispor'un 4 Nisan'da Manavgat Diltaş Eğitim ile saat 12.30'da Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda yapacağı karşılaşmanın ART televizyonu tarafından canlı yayınlanacağı bilgisini veren Uğur, yine 6 Nisan'da saat 14.00'te Beşiktaş ile yapılacak karşılaşmanın da Avrasya TV tarafından canlı yayınlanacağını ekledi. Bu maçları izlemek için zaman ayıracağını belirten Baydemir, takım oyuncularının Ankara'da Diyarbakır'ı en iyi şekilde temsil edeceklerinden hiç kuşku duymadığını söyleyerek, başarılar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 17:55:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?