7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Başkanlardan mezarlık ziyareti

DİYARBAKIR'DA BAŞKANLAR MEZARLIĞI ZİYARET ETTİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir BDP il ve ilçe başkanları ile ilçe belediye başkanlarıyla birlikte arefe günü dolayısıyla Yeniköy Mezarlığı'nı ziyaret etti.

Kurban Bayramı arifesi nedeniyle BDP Eşbaşkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş, BDP Diyarbakır İl Başkanı Nijat Yaruk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Kayapınar Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Dağ, Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, DTK Sözcüsü Cemal Coşkun, BDP Kayapınar İlçe Başkanı Zübeyde Zümrüt, BDP Bağlar İlçe Başkanı Mahmut Büyükbayram ile belediye meclis üyeleri Yeniköy Mezarlığı'na gitti. Yakınlarının kabirlerini ziyaret eden yurttaşlarla görüşen başkanlar geçtiğimiz aylarda vefat eden İHD eski Başkanlarından Rıdvan Kızgın'ı mezarı başında anarak karanfil bıraktılar. Başkanlar daha sonra iki yıl önce bir trafik kazasında hayatını kaybeden Cihan Deniz ve Hüsnü Ablay'ın mezarını ziyaret ederek ailesine başsağlığı dilediler.

Ardından 12 Eylül 2006'da Koşuyolu'ndaki patlamada hayatını kaybeden 14 yaşındaki Hasan Marangoz'un kabrine giden başkanlar Marangoz'un babasına sabır ve matanet diledi.

DİYARBAKIR'DA BAŞKANLAR MEZARLIĞI ZİYARET ETTİ
DİYARBAKIR'DA BAŞKANLAR MEZARLIĞI ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 17:26:01
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 18:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?