7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Başkanlığa talip olan yok

Diyarbakırspor'da Olağan Genel Kurul Toplantısı'na 4 gün kala Başkanlık için resmi talip çıkmazken, eski yöneticilerin kulübün gelirlerine haciz koyduğu ve alacaklarının ödenmediğini gerekçe gösteren bazı oyuncuların ise FİFA'ya başvurdukları belirtildi. 

2. Lig A Kategorisi'ne düşen Diyarbakırspor'da sıkıntılar had safhaya ulaştı. Kulüp Başkanı Servet Can, kongrede aday olmayacağını açıklarken, tüm gözler daha önce şartlı aday olacağını açıklayan işadamı Şiyar Mehmetoğlu'na çevrildi. Mehmetoğlu daha önce yaptığı açıklamada, "Ben dahil, kulüpten alacağı olanlar alacaklarından vazgeçerse ve kulüp borçsuz bir hale gelirse ben başkanlığa talip olurum. Kulübü de şirketleştirerek kişilere bağımlı olmaktan kurtarırım. Kendi ayakları üzerinde duran sürekli gelirleri olan bir Diyarbakırspor kısa zamanda kalıcı başarılara imza atar" demişti. Mehmetoğlu'nun kulüpten alacağı olanlara ve kentin ileri gelenlerine yaptığı bu çağrının cevap bulması bekleniyor. 

Öte yandan, yeşil - kırmızılı kulüpten edinilen bilgiye göre, alacağı olan Rakoviç, Miki ve Maznov'un alacaklarının ödenmediği için FİFA'ya başvurduğu ve sonuçta prosedür gereği bunların serbest kalma durumlarının bulunduğu belirtildi. 

Ayrıca geçmiş dönemde Diyarbakırspor yönetiminde görev yapan bazı yöneticilerin külüpten alacakları olan 4.5 milyon YTL alacaklarının tahsili için de, Diyarbakırspor alacaklarına haciz koydurttukları da ifade edildi.
.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2006 Salı 18:11:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
recep akın IP: 88.240.210.xxx Tarih : 31.05.2006 09:15:14
biz bir diyarbakır spor taraftarı olarak diyarbakır spor 3 üncü ligede düşse memleketimizin takımını tutmaya devam edeceğiz ben bir diyarbakır spor taraftarı olarak sadece ben değil umarım ki ve olurda bütün diyarbakır sporlular benim gibi düşünüyordur biz gafar okandan kalan gençlerizki gafar okanın tek istediği şet diyarbakır sporun birinci lge çıkmasıydı ve çıktıda diyarbakır spor her atığı gol için formalar altında gafar okanın resmi vardı haydi diyarbakır biz gurbetçilerin yüzünü kara çıkarma ne olur kanım la canım la diyarbakır sporluyum ben izmirden ercep saygılarımla