7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Baydemir ayakkabıcı oldu

BAYDEMİR ELİNDE ÇEKİÇLE AYAKKABI HAZIRLADI

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Musa Anter Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti. Baydemir, uğradığı ayakkabı imal eden bir atölyede eline çekici alarak ayakkabı hazırladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, beraberindeki Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ ve BDP İlçe Başkanı Zübeyde Zümrüt ile birlikte Kayapınar ilçesindeki Musa Anter Caddesi'nde esnafı ziyaret etti. Esnaf öncelikli sorun olarak mahalle camisini çevreleyen mucırlı yolun yapılmasını söylerken Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ, sorunun çözümünü üstelenerek en kısa zamanda yolu yapacaklarını belirtti. Mahalleli bir kadın ise semt pazarı istedi.

Baydemir, girdiği bir ayakkabı atölyesinde bir ayakkabının bütün yapım aşamaları hakkında bilgi aldı. Baydemir, eline çekici alarak ayakkabı bağcıklarının geçtiği demir halkaları sabitledi. Baydemir, "Umarım bir gün bir ayakkabının derisinden ipliğine kadar bütün malzemelerinin Diyarbakır'da üretildiği günler olur. Bütün umudum budur" dedi.

Baydemir girdiği bir markette el yapımı yoğurt siparişi verdi. Çocukların ilgi odağı olan Baydemir çocuklarla şakalaşıp konuşarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

BAYDEMİR ELİNDE ÇEKİÇLE AYAKKABI HAZIRLADI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 17:29:05
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 20:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?