7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Baydemir esnafa teşekkür etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş ile birlikte Dağkapı ve Gazi Caddesi esnafını ziyaret ederek verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Seçimlerin ardından belediye başkanlarının esnafa teşekkür ziyaretleri sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş ve meclis üyeleri ile birlikte Dağkapı'dan başlayarak Gazi Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnafla tek tek görüşen Baydemir ve Demirbaş, kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Baydemir, seçim sonuçlarının halkın zaferi olduğuna dikkat çekerek, "Halkımızın bu teveccühü ve tercihine layık olmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" dedi. Yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan başkanlar izdiham nedeniyle yürümekte zorluk çekti. Başkanları kutlayan yurttaşlar, fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarışırken kimi yurttaşlar da başarıları için dua etti. Bir bijuteri dükkanını ziyaret eden Baydemir, orada bulunan küçük bir kıza küpe alarak hediye etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 16:50:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ecevit hazar IP: 78.163.79.xxx Tarih : 13.04.2009 20:59:40

sizinle gurur duyuyorum