7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Baydemir Ramazan ziyaretinde

Ramazan ayı dolayısıyla Gazi Caddesi esnafını ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, yoğun bir ilgi ile karşılaştı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, DTP Sur İlçe Başkanı Ömer Güven ve Belediye Meclis Başkan Vekili Hacı Haspolat, Ramazan dolayısıyla Gazi Caddesi esnafını ziyaret etti.

Dükkanları tek tek dolaşan Baydemir, esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Esnafın Ramazan ayını kutlayan Baydemir, diğer taraftan da işleri ile ilgili sorular sordu. Esnaf da Baydemir'e çeşitli dilek ve sıkıntılarını dile getirdi.

Baydemir her zaman olduğu gibi çocukların ve yaşlıların gözdesiydi. Yolu sık sık kesilen Baydemir, esnafı ziyaret etmekte zorlandı. Çocuklarla tek tek ilgilenen Baydemir, bazı bebekleri kucağına alarak anneleri ile sohbet etti.

Ulu Cami önünde serinleyen yaşlılarla da sıcak sohbetler eden Baydemir, onlara Ramazan'ın kolay geçmesini diledi. Genç bir esnaf Baydemir'e kefiye hediye ederek omzuna örttü, bir başka esnaf da çiğ köfte paketi hazırlamak istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 15:24:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?