7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Baydemir taburcu oldu

OSMAN BAYDEMİR TABURCU OLDU

"Kalp Spazmı" tanısı ile önceki gece hastaneye kaldırılan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir taburcu oldu. Baydemir, "Öncelikle bir kaygıya ve endişeye vesile olduğum için halkımdan özür dilerim" dedi.

2 Haziran gece yarısı saat 02.00 sıralarında göğüs ağrısı, sıkışma ve baş dönmesi şikayeti ile Diyarbakır Alman Hastanesi Acil Servisi'ne başvuran Baydemir hastaneden taburcu oldu. Baydemir, hastane çıkışı kendisine gerekli olan ilgiyi gösteren hastane çalışanlarına karanfil verdi.

Hastane önünde bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, "Öncelikle bir kaygıya ve endişeye vesile olduğum için halkımdan özür dilerim. Şu anda çok şükür çok iyiyim. Hastalığımda yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Diyarbakır halkına duaları için teşekkür ediyorum. Herkese sıhhat ve sağlık diliyorum. Doktorlarımın önerisi doğrultusunda Diyarbakır halkının izniyle bir kaç gün dinleneceğim. Daha yüksek bir tempo ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu maratonu koşarken bazen yorulabiliyoruz. Bu kent mutlaka hakkettiği noktaya gelecektir. Diyarbakır'ı kaygılandırmamak için elimden geleni yapacağım. Bir kez daha farkettim ki yaşamımız sadece bize ait değil. Halkımıza aittir. Daha çok dikkat edeceğiz" diye konuştu.

OSMAN BAYDEMİR TABURCU OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 17:47:05
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 17:58:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?