7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Baydemir'den esnaf ziyareti

BAŞKAN OSMAN BAYDEMİR'DEN ESNAF ZİYARETİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Kayapınar Huzurevleri Dr. Sıtkı Göral Caddesi üzerinde esnaf gezisi yaptı. Baydemir, kaldırımların yayalara ait olduğunu belirterek esnafa kaldırımı işgal etmemeleri uyarısında bulundu.

BDP Kayapınar İlçe Başkanı Zübeyde Zümrüt, Kayapınar Belediye Başkan yardımcısı Fezvi Yetkin, Huzurevleri Mahalle Muhtarı M. Kadri Bingöl, DİSKİ Genel Müdürü Fahrettin Çağdaş, Genel Sekreter Yardımcısı Zülfü Atlı ile ilgili daire başkanlarının eşlik ettiği ziyarette Baydemir, esnafın genel gidişata ilişkin görüşlerini sordu. Parkta oturan iki yaşlı yurttaşın, yanlarına gelen Osman Baydemir'e, "Gözüm görmüyor ama yaklaşınca sizi alnınızdan tanıdım" demesi üzerine Baydemir kahkahaya boğuldu.

Başkan Baydemir girdiği fırında ekmek çıkarırken, fırıncı ekmek isteyen müşteriye, "Bu ekmekler 10 lira" diyerek espri yaptı. Baydemir terlik giyen bir çocuğa da bir esnaftan ayakkabı aldı. Bir demir doğrama işyerini de ziyaret eden Baydemir ve beraberindekiler, doğrama işi yapan esnafın siteleştirileceğini ve oraya gitmeye hazır olması gerektiğini bildirdi. Baydemir, kaldırıma eşyalarını koyan ve yayaların geçişini zorlaştıran esnafa da kaldırımları işgal etmemesi konusunda talepte bulundu. Kur'an

Kursu'na giden kız çocukları da Baydemir'le fotoğraf çektirdi. Baydemir ve beraberindekiler daha sonra Lice Yasevi'nde bir taziye ziyareti gerçekleştirdi.

BAŞKAN OSMAN BAYDEMİR'DEN ESNAF ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 15:00:03
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 16:28:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?