3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Baydemir'den geçmiş olsun ziyareti

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, iki gün önce belediye otobüsü ile bir minibüsün çarpışması sonucu yaralanan Fahri Pamuk adlı yurttaşı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İki gün önce belediye otobüsü ile bir minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen talihsiz kazada yaralanan iki yurttaşı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir yalnız bırakmadı. Baydemir, Başkan Danışmanı Dr. İlhan Diken, İşletme İştirakler Daire Başkanı Hikmet Altuğ ile birlikte kazada yaralanan ve taburcu olan Fahri Pamuk’u evinde ziyaret etti. Aile fertleri ve akrabaları tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Baydemir, Pamuk’a geçmiş olsun dileklerinde bulunurken tedavi başta olmak üzere gerekli bütün ihtiyaçlar için yardımcı olmaya hazır olduklarını söyledi.

Kaza bilgilerini aldığını ifade eden Baydemir, otobüsün içerisinde 40-50 civarında yolcunun bulunduğunu hatırlatarak aslında aracın kaldırım tarafına geçmesi ile büyük bir felaketin önüne geçildiğine dikkat çekti. Can kaybının olmamasını büyük bir sevinçle karşıladığını ifade eden Baydemir, aile fertleri ile de uzun uzun sohbet etti. Ailenin davacı olmamasından dolayı çok etkilendiği gözlenen Baydemir, “Halkın bu anlayışına karşı ne kadar hizmet yapsak azdır. Bu halka layık olmak için daha çok çalışmalıyız” diyerek bölgede ve kentte yaşanan zor dönemlerin dayanışma ve ittifak ile aşılabileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 13:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?