8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Baydemir'den ilginç soru

DİYARBAKIR'DA TURKCELL GENEL MÜDÜRÜ CİLİV'E PLAKET VERİLDİ

Turkcell Global Bilgi Diyarbakır Çağrı Merkezi, 2009 yılı GSM ekonomisinin değerlendirilerek 2010 yılına dair beklentilerin paylaşılacağı toplantıya ev sahipliği yaptı.

Turkcell Çağrı Merkezi salonunda yapılan toplantıya Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı M. Galip Ensarioğlu, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv başta olmak üzere Diyarbakır'ın önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli katıldı. Koyu bir sohbet eşliğinde geçen toplantıda Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv cep telefonundan Vali Hüseyin Avni Mutlu ve Başkan Osman Baydemir'e Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izlettirdi.

Ciliv'in katılımcılara teknolojiyi slayt eşliğinde anlatması takdir topladı. Yapılan konuşmalarının ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir hizmetlerinden dolayı Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'e plaket takdim etti. Baydemir, Süreyya Ciliv'e plaketi verdiği sırada, "Teknolojik gelişmelerle ilgili tek cümle söylememiz gerekirse, bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete. Teknoloji baş döndürücü bir hızla gelişiyor. Biz bir ara ayrıca sohbet edelim müdürüm. Bu ortamı ve cep telefonları dinlemeleri nasıl engelleyebiliriz? Biz müşteriler olarak bunu konuşalım. Yürekten teşekkür ediyorum. Diyarbakır adına bütün insanlara çağrım budur. Bu memlekete istihdam sağlayan en büyük demokrat ve yurttaştır" dedi.

Baydemir'in söyledikleri salonda gülüşmelere neden oldu.

Daha sonra Vali Hüseyin Avni Mutlu da Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'e katkılarından dolayı kenti simgeleyen plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Vali Mutlu, Turkcell'in artık bir marka haline geldiğini belirterek, "Avrupa'da ve dünyada kendini kanıtlamış bir marka olması nedeniyle gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

DİYARBAKIR'DA TURKCELL GENEL MÜDÜRÜ CİLİV'E PLAKET VERİLDİ
DİYARBAKIR'DA TURKCELL GENEL MÜDÜRÜ CİLİV'E PLAKET VERİLDİ
DİYARBAKIR'DA TURKCELL GENEL MÜDÜRÜ CİLİV'E PLAKET VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 13:59:01
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 17:42:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?