7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Baydemir'den moral ziyareti

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, 13 Nisan günü Samsun Spor'la karşılaşacak olan Diyarbakır Spor'lu futbolcuları ziyaret ederek başarılar diledi.

Sporculardan geçtiğimiz hafta Karşıyaka Spor ile yaptıkları maçta göstermiş oldukları performansın devamını Samsun Spor maçında da göstermelerini isteyen Baydemir, "Uzun süredir iman gücüyle çalıştınız. Bundan sonra yalnız değilsiniz" dedi. Seçim öncesi bazı hassasiyetlikleri olduğuna dikkat çeken Baydemir, kulübün seçim çalışmasına materyal yapmadıklarını söyledi. Kulübün Diyarbakır'ın ortak paydası olduğunu söyleyen Baydemir, "Şunu bilin ki, ilçe belediyelerimiz ile birlikte her oyuncumuzun yanında
olacağız. Buraya gelmeden bazı duyarlı girişimcilerimizle görüştüm. Siz hayırlısıyla ve hayırlı haberlerle dönün, bunun alt yapısını oluşturuyoruz. Prim mahiyetinde bir destek de gerçekleşecek" diye konuştu,

Belediyelerin önümüzdeki 50 yılın tüm spor branşlarının ihtiyacına cevap olacak tesisleşme için yetkiyi aldığını ifade eden Baydemir, "Ben inanıyorum ki diğer tüm dinamiklerimizle birlikte ortak akıl, ortak bakış açısı ve ortak yürekle Diyarbakır'ın tesisleşme sorununu Diyarbakır'ın gündeminden çıkartacağız. El birliği ve yürek birliğiyle kentimizi layık olduğu seviyeye taşımanın arayışı içerisinde olacağız. Alnınızdaki bu ter boşa gitmeyecek. Samsun'dan iyi haberlerinizi bekliyorum. Diyarbakır'da olup da bu kent için emek veren herkes emeğinin karşılığını mutlaka alır" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır Spor Kulübü Başkanı Abdurrahman Yakut da kulübü seçim malzemesi yapmayarak gerek siyaset gerek futbol etiğine uygun davranış sergilediği için Baydemir'e teşekkür etti. Yakut, "İçtenliğinize ve samimiyetinize inanıyoruz. Tesisleşme için fikir ve düşünceleriniz bizleri cesaretlendirmiş ve mutlu etmiştir. Baydemir'in gerek şahıs olarak gerekse bulunduğu makam olarak bizim için sözü senettir. Sizin Diyarbakır'a ve bölgemize bakış açınız da bellidir. Sizlere tüm Diyarbakır halkı olarak teşekkür ediyoruz" dedi. Baydemir daha sonra kulüp yöneticileri ve sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 16:35:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?