8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Baydemir'den PTT'ye teşekkür

Diyarbakrı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, PTT Başmüdürlüğü çalışanlarını ziyaret ederek kente dair hizmetleri nedeni ile teşekkür etti.

Baydemir, il geneline mektup göndererek, vatandaşlara seçim günü oy kullanmaları çağrısında bulundu.

Diyarbakır PTT Başmüdür Vekili Kasım Yıldırım tarafından karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, daha sonra çalışanlara hitap etti. Elektronik posta ağının öne çıkmasının mesleği ikinci plana almış olmasına rağmen bu mesleğin önemini devam ettireceğini belirten Baydemir, 5 yıllık faaliyetlerini kentin tüm dinamikleri ile birlikte hayata geçirdiklerini söyledi. Yapılan hizmetlerin tüm kentlilerin yaşamına olumlu olarak sirayet ettiğini ifade eden Baydemir, "Ortada bir başarı varsa bu başarı sizler başta olmak üzere herkesin başarısıdır. Diyarbakır'ın Ortadoğu'da bölgesel metropol kent olması için, bu başarının katlanarak büyümesi için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Baydemir, 29 Mart yerel seçimlerinde halkın sandık başına gidip oyunu kullanması için halka iletilmek üzere yazdığı mektupların dağıtımında gösterilen hassasiyet için PTT yetkililerine ayrıca teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 12:34:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?