7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Baydemir'den şampiyona altın

OSMAN BAYDEMİR'DEN DÜNYA ŞAMPİYONU TEKVANDOCUYA 'TAM ALTIN'

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Osman Baydemir Meksika'da yapılan 8. Gençler Dünya Tekvando Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Ozan Berken Bindak'ı 'tam altın' hediye ederek kutladı. Baydemir salon sporlarına verdikleri öneme devam edeceklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesiyle sözleşme imzalayan Tekvandocu Ozan Berken Bindak, 73 kiloda yarıştığı, Meksika'da yapılan 8. Gençler Dünya Tekvando Şampiyonası'nda Gençler Dünya Tekvando Şampiyonu olmuştu. Baydemir, Tekvando İl Temsilcisi Fatih Hillez ile birlikte ziyarete gelen Bindak'ı çiçek ve tam altın vererek kutladı. Hillez, ilk kez bir Diyarbakırlı sporcunun dünya şampiyonu olduğunu söyleyerek bunun için 5 yıllık bir emek harcandığını söyledi. Bindak'ın başarısında emeği geçen Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne de teşekkür eden Hillez, Bindak'ın Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde daha önemli başarılara imza atacağını umduklarını söyledi.

Baydemir de Bindak ile onur duyduklarını söyleyerek salon sporlarına önem vermekle yanılmadıklarını ifade etti. Baydemir daha sonra Kulüp Başkanı Av. Metin Kılavuz, Genel Sekreter Abdullah Sevinç ile birlikte Bindak'la hatıra fotoğrafı çektirdi.

OSMAN BAYDEMİR'DEN DÜNYA ŞAMPİYONU TEKVANDOCUYA 'TAM ALTIN'
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 12:24:03
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 15:19:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?