7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Baydemir'den teşekkür ziyareti

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, seçimlerde verdikleri destekten ötürü Bağlar ve Ofis esnafına teşekkür ziyareti yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran ile birlikte ziyaretine ilk olarak Bağlar'da bulunan Özel Family Tıp Merkezi ile başladı.

İşadamı Süleyman Odabaşı tarafından karşılanan Baydemir ve Baran, poliklinikleri ziyaret ederek tedavi için gelen hastalara acil şifalar diledi. Laboratuar ile ilgili bilgi alan Baydemir, hastalığın tespit ve tanı konulmasında bu bölümün önemine dikkat çekerek, "Uzun yıllardan beri Kürt sorununa doğru teşhis konulamamasından kaynaklı
tedavi sürecinde sorunlar yaşanıyor. Umarım siz doktorlarımız siyasi liderlerin yaptıkları gibi yapmazsınız ve hastalarımızın hastalığını anında teşhis ederek doğru tedavi yöntemlerini uygularsınız" şeklinde espri yaptı.

Uzman Doktor Turan Odabaşı'ndan tıp merkezi ile ilgili bilgi alan Baydemir, Bağlar halkı için çok önemli olan tıp merkezinin daha çok hastaya hizmet verebilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

GİRİŞİMCİYE DESTEK OLURUZ

Yeni dönemde yaptıkları görüşmelerde kendilerine gelen taleplerin içeriğinin yüzde 90'ının istihdama yönelik olduğunu anlatan Baydemir, "Hakikaten yaşanan işsizlik büyük bir travmadır. Bu tesisin burada oluşu istihdama katkıdır" dedi.

Ahlaka, hukuka ve mevzuata uygun olduğu sürece her türlü girişimciye destek vereceklerini söyleyen Baydemir, "Asla belediyemiz size şunu sormaz; belediyemiz için ne yapabilirsiniz? Bunu sormayız. Sizler yatırıma girişin, bizim sizinle dayanışmamız sürecek" diye konuştu.

ESNAFTAN YOĞUN İLGİ
Osman Baydemir ve Yüksel Baran daha sonra Bağlar Dörtyol'da bulunan esnafı ziyaret etti. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan başkanlar yerel seçimlerde kendilerine verdikleri destekten dolayı tüm vatandaşlara teşekkür ettiler.

Ardından Baydemir Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu ile birlikte Ofis Ekinciler Caddesi'nde bulunan yeraltı çarşısındaki esnafı dolaştı. Esnafla tek tek ilgilenen Baydemir sorunlarını dinleyerek verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Baydemir, "Bu sizin zaferinizdir. İnşallah bizler de sizlere layık olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 12:13:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?