8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Baydemir'e ziyaretçi yağıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir Mali Müşavirler Odası ve Büyükkadı-Şarabi Köyleri Derneği (Büşak-Der) temsilcilerinin tebrik ziyaretini kabul etti.

Baydemir'in ilk konukları Mali Müşavirler Odası Diyarbakır Şubesi üyeleri oldu. Mali müşavirler kaynak kullanımı ve mali takip konusunda kendilerine destek olmaya hazır olduklarını söylerken Baydemir de var olan kaynakların rantabıl kullanılması konusunda katkılarına ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Baydemir "Yüreğimin ve belediyenin kapısı sizlere 24 saat açıktır. Lütfen gelişmek için, başarıya ulaşmak için birbirimizi eleştirelim. Doğru yerde doğru zamanda yapılan eleştiri dostluğun diğer adıdır" dedi.

Baydemir daha sonra Büşak-Der temsilcilerini kabul etti. Büşak-Der Başkanı İrfan Açıkgöz Baydemir'e el yapımı bakır bir tabak hediye ederek, yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diledi. Baydemir de halkın teveccühüne layık olmak için daha çok çalışacaklarını söyleyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Baydemir, ziyaretin ardından dernek üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 11:36:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?