25
Nisan
2024
Perşembe
DİYARBAKIR

Bayram arifesinde cinnet

Diyarbakır’da cinnet getiren bir kişi annesi ve kız kardeşini öldürdü, babasını ise yaraladı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde cinnet getiren bir kişi anne ve kız kardeşini silahla öldürdükten sonra, kaçarken yolda karşılaştığı babasını da başından vurdu.Edinilen bilgiye göre, Mevlana Halit Mahallesi 702. Sokak'ta bulunan bir bayan terziye giden 22 yaşındaki Selamattin Ateşal, burada bulunan annesi Bediha Ateşal'ı, (60) ardından bir kuaförde çalışan kız kardeşi Tevrat Ateşal'ı (26) vurduktan sonra kaçtı.

Babası ile aynı sokakta karşılaşan zanlı babası Alaattin Ateşal'ı da (62) başından vurduktan sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı. Anne ve kız kardeş olay yerinde hayatını kaybederken, başından aldığı kurşunla ağır yaralanan baba Alaattin Ateşal ise 112 acil sağlık hizmetleri ekiplerince Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı. Baba Alaattin Ateşal, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ilk tedavinin ardından Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.Olayldan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

ÖLENLERİN YAKINLARI GAZETECİLERE TEKME TOKAT SALDIRDI

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde cinnet getiren bir kişinin annesi ve kız kardeşini silahla öldürmesinin ardından cenazeler kaldırılırken, fenalık geçiren ölenlerin yakınları gazetecilere saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi 702. Sokak'ta bulunan bir bayan terziye giden Selamattin A.(22), burada bulunan annesi Bediha A.(60) ardından kuaförde çalışan kız kardeşi Tevrat A.'yı (26) vurdu. Zanlı, sokakta karşılaştığı babası Alaattin A.’yı da (62) başından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. Anne ve kız kardeş olay yerinde hayatını kaybederken, başından aldığı kurşunla ağır yaralanan baba Alaattin A., hastaneye kaldırıldı.

Olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için ekipler tarafından çalışma başlatılırken, anne Bediha A.’nın cesedi otopsi yapılmak üzere cenaze aracına kaldırıldığı sırada ölenlerin yakınları, gazetecilere tekme tokat saldırdı. Saldırıda bazı gazetecilerin kamera ve fotoğraf makineleri kırılırken, saldırı anı İHA tarafından saniye saniye kaydedildi. Ölenlerin yakınlarına polis müdahalede bulunurken, gazeteciler de olay yerinden uzaklaştı.

Yaşanan gerginliğin ardından terzide öldüren anne Bediha A. ve kızı Tevrat A.’ın cenazesi, olay yerinde yapılan işlemlerin ardından cenaze aracına konularak otopsi işlemlerinin yapılması için Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2013 Cumartesi 15:53:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?