9
Mayıs
2024
Perşembe
DİYARBAKIR

Bebek sevinci yarım kaldı

Hamile kalmak için 2 yıl tedavi gören Ferizan Ceylan Gül hamile olduğunu öğrendiği gün, bir aracın altında kaldı. Eşinin gebe olduğunu, kaza sonrası hastanede öğrenen eşi, acı haberle yıkıldı.

Diyarbakır'da 2 yıldır çocuk sahibi olmak için tedavi gören 36 yaşındaki Ferizan Ceylan Gül, hamile olduğunu öğrendiği gün yaşamını yitirdi. Gül, mutlu haberi annesiyle paylaşmak üzere evden çıktığında, hızla gelen bir otomobilin altında kaldı. Kazayı haber alınca hastaneye koşan Turan Gül ise eşinin hamile olduğunu burada öğrendi.

EŞİNE SÜRPRİZ YAPACAKTI

Her ikisi de özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 38 yaşındaki Turan Gül ile eşi 36 yaşındaki Ferizan Ceylan Gül, yaklaşık 3 yıl önce evlendi. İşyerinde tanışıp birbirini seven çiftin tek hayali, bir çocuk sahibi olmaktı. Ancak ilk yıl bu istekleri gerçekleşmedi. Bunun üzerine çift, tedaviye başladı. 2 yıldır tedavi gören genç kadın, geçen cuma günü görev yaptığı Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gebelik test yaptırdı.

Cumartesi günü aldığı sonuçla da dünyalar onun oldu. Genç kadın hamileydi. Hemen annesini arayarak, "Turan bugün nöbetçi. Ona akşam sürpriz yapacağım. Eve geldiğinde söyleyeceğim. Şimdi yanına geliyorum" dedi. En mutlu gününün aslında son günü olduğundan habersiz, öğle saatlerinde evden ayrıldı. Ancak kısa süre sonra Bayındırlık Caddesi'nde karşıdan karşıya geçmek isterken, hızla gelen bir otomobilin altında kaldı.

Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 3 metre sürüklenen Gül ağır yaralandı. Kanlar içinde kalan yaralı kadın, ambulansla görev yaptığı hastaneye kaldırıldı. Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. Beyin kanaması geçirdiği ve karaciğerinde yırtılma olduğu tespit edilen Ceylan Gül'ün bir aylık hamile olduğunu belirleyen doktorlar aileye bilgi verdi.

DÖRT GÜN DİRENEBİLDİ

Doktorların tüm müdahalelerine rağmen, Ferizan Ceylan Gül, yaşam savaşını 4'üncü gününde kaybetti. Hastane bahçesinde Gül'ün yaşaması için dualar eden yakınları, acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Talihsiz kadının yakınları, "En çok istediği şey çocuk sahibi olmaktı. Cuma günü test yaptırmış, cumartesi günü sonucu öğrenmiş. Eşine akşam söyleyecekmiş. Ama kaza onu da karnındaki çocuğunu da bizden alıp götürdü" diyerek gözyaşı döktü.

Genç kadının cenazesi, görev yaptığı hastaneden alınarak Diyarbakır'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Kazaya sebep olan otomobil sürücüsünün ise tutuklandığı öğrenildi

Sabah
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2011 Cuma 17:16:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?