8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Beklenen açıklama yapılmadı

DİYARBAKIRSPOR'DA AÇIKLAMA YİNE YAPILMADI

Yeni sezonda Bank Asya 1. Lig'de oynayacak olan Diyarbakırspor'da Cuma günü yapılacak açıklama yine yapılmadı. Kulüp tesislerine gelen giden yok.

Diyarbakırspor başkanı Çetin Sümer, geçen hafta yaptığı toplantıda bu hafta Cuma günü önemli açıklama yapacağını ve kulüp personelinin alacaklarını ödeyeceğini açıklamıştı. Bugün kulüpte yapılacak toplantı yine gerçekleşmedi. Kulüp personelleri tesislere gelen gidenin olmadığını belirttiler.

Diyarbakırspor'un istifa eden isminin açıklanmasını istemeyen eski yöneticilerinden birisi, "Mevcut yönetim kurulu ne yapacağını bilmez bir durumda. Zaten kimse yönetimde kalmamış. Verilen sözler tutulmuyor. Bir türlü istifa etmiyorlar etmeyeceklerde. Çünkü bu kadar borçla bu kulübü kimse alıp da başına bela etmez. Diyarbakırspor için her geçen gün zarardır. Çünkü bir çok takım hocanı buldu transferini yapıyor, yaptı. Kampa gidecek. Bizim takım diye bir şeyimiz olmamakla beraber ne olacağı belli olmayan

bir durum var. Bu kulüp nasıl yönetilecek? Bu taraftarı kim susturacak. Çünkü başarısız bir takımın aleyhine her türlü durum doğar. Bu şekilde davranılırsa spor kamuoyunda itimatsızlık doğar. Ne teknik direktör gelir, neden futbolcu gelir. Hiç kimse gelip de Diyarbakırspor'da görev yapmaz. Kulüp personeli mağdur bir durumda artık ne yapılacaksa yapılsın ama bir kaç gün içerisinde. Kulübe personelden başka uğrayan yok" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 15:23:05
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 15:35:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?