7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Belediye başkanına teşekkür plaketi

Diyarbakır Şehitlik İlköğretim Okulu Müdürü Lokman Toprak, okullarına sundukları desteklerden dolayı Yenişehir Belediye Başkanı Fırat Anlı'ya bir teşekkür plaketi verdi. 

Şehitlik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan resimler, Sanat Sokağı'nda düzenlenen bir törenle beğeniye sunuldu. Serginin açılışını Yenişehir Belediye Başkanı Fırat Anlı ile öğrenciler yaptı. Açılışta konuşan Okul Müdürü Lokman Toprak, desteklerinden dolayı Anlı'ya teşekkür etti. Belediyenin hemen her türlü ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Toprak, "Su tankeri lazım oldu karşıladılar. Sahne yapmak istedik, yaptırdılar. En son kütüphanemize katkı sunacaklarını söylediler. Bunun dışında çevre düzenlemesi konusunda ne gerektiyse yaptılar. Siz buraya eli boş gelmediniz, her türlü katkıyı sundunuz" dedi. Toprak, öğrenciler adına Anlı'ya bir plaket sundu.
Plaket hak edecek bir çalışma yapmadıklarını belirten Fırat Anlı ise, "Arkadaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalarımız oldu. Ama Yenişehir bölgemizde ciddi sıkıntıları olan okullar da var. Maalesef belediyemizin imkanları yeterli değil. Siz değerleri hocalarımızın çabalarıyla üstesinden geleceğiz. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu sergiyi oluşturan öğrencilerimizin de gözlerinden öpüyorum" diye konuştu. 

Sergide Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Nevim Yakut ile Meclis Üyesi Mehmet Deviren'e de katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.
.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2006 Cuma 14:44:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?