7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

BESYO 132 mezun verdi

DİCLE BEDEN EĞİTİMİ YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET SEVİNCİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri, diplomalarını aldı.

Bu yıl 132 mezun veren BESYO kapalı spor salonunda bir tören düzenledi. Törende her mezuniyet töreninin aynı zamanda bir başlangıç olduğunu söyleyen BESYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Büyükbayram, "Edindiğiniz bilgi ve donanımlarla meslek hayatınızı başarılı olarak sürdüreceksiniz. Bu süreçte kendiniz ve işinizle barışık olarak yaşamanız size her zaman yarar sağlayacaktır" dedi.

"BESYO olarak gittiğiniz her yerde kendinizi ve bizleri başarı ile temsil eden, iş ve proje üreten eğiticiler olacağınıza olan inancımız tamdır" diyen Büyükbayram, öğrencilerin her türlü sorunlarında daima yardıma hazır olduklarını belirtti.

Öğrenciler adına söz alan Saime Nas da mezuniyet sevincini yaşamakla birlikte arkadaşlarından, hocalarından ve okuldan ayrılmanın hüznünü de yaşadıklarını dile getirerek hayata atılmanın verdiği sorumluluk bilincini taşıyacaklarına olan inancını ifade etti.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ve 22 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arası yapılan "BESYO Kendini Keşfet, Rengini Seç Spor Şöleni'nde" derece alanlara ödülleri verildi.

Mezuniyet Töreni, yapılan dans gösterileri ile son bulurken; mezunlar, kep fırlatarak müzik eşliğinde eğlendi. Törene Dicle Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sabri Eyigün, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

DİCLE BEDEN EĞİTİMİ YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 15:47:04
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 19:09:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?