3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Bir kadın cinayeti daha!

Diyarbakır’da tarım teknikeri olan 2 çocuk annesi N.T. bu sabah işine giderken boşanmak istediği kocası M.T. tarafından öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre Kayapınar Kaymakamlığı yakınında sabah saatlerinde işine gitmek için evden çıkan N.T.'e, evden çıkmasını bekleyen kocası tarafından pompalı tüfekle ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan N.T. (36) olay yerinde can verdi. N.T. boşanmak istediği, ancak kocasının boşanmayı kabul etmediği öğrenildi.

M.T.’nin kendisini sürekli olarak ölümle tehdit etmesi nedeni ile savcılığa başvuran N.T.’nin koruma talebinde bulunduğu ancak savcılığın defalarca başvuruya rağmen koruma talebini reddettiği öğrenildi. Mahkemenin M.T.’ye karısından uzak durması kararını vermesinin üzerine M.T.’nin ailesi ile beraber gelip eve yerleşmeleri N.T.'nin can korkusundan bir yakının yanına taşındığını bildiren iş arkadaşları, N.T.’nin sürekli olarak “yeter ki boşanayım kocama nafaka isterse onu bile veririm” dediğini belirtti.

N.T.’nin cenazesi Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, cinayeti işleyen M.T.’nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2013 Çarşamba 15:49:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?