7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Bizim için yeni bir başlangıç olacak!

SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü kendi sahasında Denizli Belediyespor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor.

Denizli Belediyespor maçına mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanan Sarı-kırmızılı ekipte, cezalı Vedat Taşdemir bu maçta forma giyemeyecek. Evinde oynadığı son 5 maçta galibiyet alamayan Büyükşehir Belediyespor, iç saha başarısızlığına Denizli Belediyespor maçında son vermeyi planlıyor. Evindeki ilk yarının son maçını kazanıp hem iç saha başarısızlığına son vermek hem de ligin son maçına moralli çıkmak isteyen Sarı-kırmızılı takımda, çalışmalar sıkı bir şekilde devam ediyor.

Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Ekrem Yeşil, Denizli Belediyespor maçına galibiyet için çıkacaklarını ve bunu başaracaklarını söyleyerek, "Kendi sahamızdaki başarısızlığa son noktayı koyacacağız. Denizli Belediyespor maçı bizim için yeni bir başlangıç olacak. İç saha başarısızlığına bu maçta son verip tekrar zirve yarışında var olduğumuz göstereceğiz. Bu konuda hem inançlı hem de umutluyuz" dedi.

İlk yarının sahalarındaki son maçına tüm futbolseverleri beklediklerini anlatan Yeşil, "Denizli Belediyespor maçına tüm futbolseverleri bekliyoruz. Herkesin bu maça gelerek tribünleri doldurmalarını ve takımlarına destek vermelerini istiyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2010 Cuma 11:20:03
Güncelleme :18 Aralık 2010 Cumartesi 01:39:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?