5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Boluspor maçı hazırlıkları sürüyor

Diyarbakırspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Murat Yiğiter, galibiyetle tanışmak istediklerini belirterek, galibiyet serisine ihtiyaçları olduğunu söyledi.


Yeşil-kırmızılı takım, teknik direktör Murat Yiğiter nezaretinde Seyrantepe Kompleksi'nde Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yapılan antrenmanda futbolcular düz koşu, kültür fizik hareketlerinin ardından durak top çalışması yaptı.


Teknik direktör Murat Yiğiter, takımlarının artık galibiyet almak istediğini söyleyerek, "Bizim için çok önemli bir devreye girdik. Artık bir çıkış yakalamak istiyoruz. Boluspor maçı Diyarbakırspor için büyük bir önem arz ediyor. Bu karşılaşmayı kazanmalıyız. Barış Ataş ile Abdullah Temircan'ın sakatlıkları sürüyor. Bu iki oyuncumuz 1-2 haftaya kadar hazır olacaklar. Geçen hafta kırmızı kart gören Selçuk Yıldırımkaya cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Başka eksiğimiz yok. İdmanlarımızda tempoyu yükselttik. Artık yönetimimizin ve camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Futbolcularımız da bunun bilincinde" şeklinde konuştu.


Takım kaptanı Serkan Özsoy ise ligde şansız günler geçirdiklerini belirterek, "Artık Diyarbakırspor olarak üzerimizde dolaşan kara bulutları dağıtmalıyız. Taraftarlarımızı yeterince üzdük. Onlardan ricamız Boluspor maçında 90 dakika boyunca bizi desteklesinler. Kendilerine alacağımız 3 puanı hediye edeceğiz. Ramazan ayında yüzlerini güldüreceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 13:45:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?