8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Bombalı gece: 2 yaralı

DİYARBAKIR'DA BOMBALI GECE: 2 YARALI

Diyarbakır'da dün gece yarısı kimliği belirsiz kişilerce 5 farklı noktaya paça tesirli ses bombaları ile molotof kokteylleri atıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri semti Sıtkı Göral Caddesi üzerinde bulunan Serhat-2 apartmanının girişine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce parça tesirli bomba atıldı. Büyük bir gürültü ile patlayan bomba, bina sakinleri ve esnafın panik yaşamasına sebep oldu. Patlama esnasında bina girişinde bulunan 9 ve 15 yaşlarındaki iki kız ise bombadan çıkan parçaların bacaklarına saplanması ile yaralandı. Yaralanan küçük kızlar ambulanslar ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bir diğer olay, merkez bağlar ilçesi Cezaevi semtinde bulunan Diyarbakır E Tipi Cezaevi'nde meydana geldi. Cezaevinin bahçesine kimliği belirsiz kişilerce atılan ses bombası ve molotof kokteyli, cezaevi binasında küçük çapta maddi hasara neden oldu. Olayı gerçekleştiren kişi veya kişiler gecenin karanlığından faydalanarak olay yerinden kaçtı.

Diğer olaylar ise, merkez Kayapınar ilçesinde bulunan 2 farklı markete ve yine Kayapınar ilçesinde bulunan eski bir market önüne kimliği belirsiz kişilerce ses bombaları, molotof ve havai fişek atıldı.

Olaylarda küçük çapta maddi hasar meydana gelirken, güvenlik güçlerinin geniş çaplı soruşturma başlattığı belirtildi.

DİYARBAKIR'DA BOMBALI GECE: 2 YARALI
DİYARBAKIR'DA BOMBALI GECE: 2 YARALI
DİYARBAKIR'DA BOMBALI GECE: 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2011 Pazartesi 10:10:00
Güncelleme :27 Haziran 2011 Pazartesi 15:28:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?