4
Mayıs
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

Bu moral iyi geldi

Diyarbakır’da bulunan işadamları, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri, Diyarbakırspor’a destek vermek ve sporculara moral kazandırmak için biraraya geldi.

Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası, Diyarbakırspor’a destek için gece düzenledi. Gazi Köşkü’nde verilen akşam yemeğine, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Ahmet Göksu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kutbettin Arzu, işadamları, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, Diyarbakırspor teknik heyeti ve futbolcuları katıldı.

Diyarbakırspor’a destek ve moral vermek için biraraya gelen kentin üst düzey yöneticileri, Diyarbakırspor’un Süper Lig’de kalması için birlik mesajı verdiler.

Toplumda barış, hoşgörü ve dostluğun gelişimi açısından Diyarbakırspor’un çok önemli olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, "Diyarbakır, turizm, ticaret gibi özellikleri olan tarihi bir kenttir. Bununla birlikte spor da, bölgemiz açısından önemli bir faaliyettir. Diyarbakırsporlu futbolcular, sezon başından bu yana çok önemli bir perfonmas ortaya koydu. Buna rağmen şanssız zamanlar yaşadık. Karşılaşmalarda istenmeyen sonuçlar alındı. Önümüzde 3 maç var, şanssızlık yaşamak istemiyoruz. Takıma desteğimizi esirgemeyeceğiz. Ona hep birlikte sahip çıkacağız. Diyarbakırspor’un hak ettiği morali yakalaması için çaba göstereceğiz. Diyarbakır kentinin morale ihtiyacı var. Diyarbakırspor’un haftasonu Konyaspor karşısında alacağı galibiyet, kenti sevince boğacaktır. Diyarbakırspor’un Süper Lig’de kalması için her türlü desteği sunacağız" dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kudbettin Arzu da, futbolculara seslenerek, "Bizler size güveniyoruz. Sizin Diyarbakırspor’u Süper Lig’de tutacağınıza inanıyoruz. Diyarbakırspor bugüne kadar bileğinin hakkı ile buralara geldi. Bölgenin tüm kurum ve kuruluşları, iş adamları Diyarbakırspor’un hep yanındadır. Ligin bitmesine 3 maç kaldı. Diyarbakırspor ile ilgili bazı oyunlar oynanmak isteniyor. Zaman zaman bazı entrikalar ile hak etmediği pozisyonlara düştü, ancak takımın teknök direktörü, külüp başkanı ve sporcuların, bu oyunları bozacağına inanıyorum. Biz bu takıma güveniyoruz ve sonuna kadar arkasındayız" dedi.

Diyarbakırspor Başkanı Ahmet Göksu ise "Birlik ve beraberlik içinde olacağımız süre zarfında Diyarbakırspor iyi sonuçlar alacaktır. Konyaspor maçında galip gelerek, taraftarlarımızı sevindirerek, ligde kalmak için mücadele edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2005 Cuma 15:10:11
Güncelleme :13 Mayıs 2005 Cuma 17:48:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?