8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Bu suskunluk bitecek!

DİYARBAKIRSPOR'DA ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

Diyarbakırspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Eskişahirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Seyrantepe Kompleksi'nde teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde yapılan günün ilk idmanında koşu ve kültür-fizik hareketleriyle başladı ardından futbolcular 5'e 2 pas çalışması gerçekleştirdiler. Daha sonra evli futbolcular ile bekar futbolcular arsında yarım sahada bir maç oynandı. Yaklaşık iki buçuk saat süren idmana hafif sakatlıkları olan Erdinç, Bessam Abbas ile Ayman katılmadılar.

Diyarbakırspor Sportif Direktörü Mehmet Budakın, Bu çalışmanın ardından öğleden sonrada hafif bir çalışma yapacaklarını vurgulayarak, "Çarşamba günü Ankara'ya gidiyoruz idmanlarımızı orada sürdürüp maça bir gün kaldığında Eskişehir'e gideceğiz. Kadromuzda Tolga Doğantez ile Bessam Abbas kart cezalısı oldukları için bu haftaki maçımızda forma giyemeyecekler" dedi.

Diyarbarkırspor'un golcüleri Tazemeta ile Mendoza ise, gol suskunluklarına bu hafta Eskişehir'de son vereceklerini belirterek, "İkimizde gol atmak ve gol sayımızı artırmak istiyoruz. Formdayız, bizim için deplasmanda oynamamamız fark etmiyor. Bunun için Eskişehirspor maçında ligin birinci yarısının son maçında goller atıp, takımımızı karlı bir sonuçla sahadan ayırmak istiyoruz. Diyarbakırspor taraftarlarının yüzünü güldürüp sevindirmek istiyoruz" şeklinde konuştular.

DİYARBAKIRSPOR'DA ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI
DİYARBAKIRSPOR'DA ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI
DİYARBAKIRSPOR'DA ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 15:23:00
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 23:33:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?