7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Büyükşehir seriyi sürdürmek istiyor

SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ligin 4. haftasında sahasında oynayacağı maçı da kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Ligde oynadığı 3 maçı da kazanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor galibiyetle kapattığı Araklıspor, Zeytinburnuspor ve Gölcükspor maçlarının ardından sahasında oynayacağı Keçiörengücü maçını da kazanıp puanını 12'ye yükseltmek amacında.

Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak, antrenmanda düzenlediği sohbet toplantısında, tüm planlarını galibiyet için yaptıklarını belirterek "Pazar günü sahamızda oynayacağımız Keçiörengücü maçının idmanlarını sürdürüyoruz. Futbolcularımızdan Yusuf kart cezalısı, ufak sakatlığı olan oyuncularımız var. Onlarda maç gününe kadar düzelir umudundayız. Tüm hazırlıklarımızdaki ana planı galibiyet üzerine kurduk. Bunu gerçekleştirmek için çalışacağız. Rakibimizin karşısına büyük moral ile çıkacağız. Bu avantajımızı

en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Taraftarlarımız önünde oynayacağımız maçta rakibimizi mağlup edip, puanımızı 12'ye çıkarıp ligdeki konumumuzu devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Bu arada bu sabah yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı ekip teknik direktör Sertaç Küçükbayrak nezaretindeki idmanlarına koşu ve kültür ve fizik hareketleriyle başlayıp, teknik taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 14:37:04
Güncelleme :22 Eylül 2010 Çarşamba 16:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?