8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Büyükşehir'e engellilerden plaket

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne engellilere yönelik yürütülen çalışma ve faaliyetler nedeniyle Diyarbakır GAP İşitme Engelliler Spor Kulübü tarafından plaket verildi.

Diyarbakır GAP İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Aslan Komi, Büyükşehir Belediyesi'nin engellilere yönelik yapmış olduğu hizmetler nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fahrettin Çağdaş'a plaket verdi.

Teşekkür plaketini kabul eden Çağdaş, belediye olarak en fazla önem verdikleri kesimin dezavantajlı gruplar olduğunu belirtti. Engellilere yönelik çalışmaları eksiksiz olarak yürütme çabası içerisinde olduklarını ifade eden Çağdaş, kenti engelli yurttaşların zorlanmayacakları bir biçimde şekillendirme amacında olduklarını bildirdi.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde kurdukları Engelli Şube Müdürlüğü'nün de çeşitli çalışmalarının olduğunu söyleyen Çağdaş, engelli yurttaşlara yönelik destek ve katkılarının süreceğini söyledi. Çağdaş "Özelikle yaşamın sportif ve sosyal alanında faaliyet yürüten bir kulübe sahip olmanız çok sevindirici. Bizler de yasal mevzuattan kaynaklı desteğimize devam edeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 00:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?