7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Çaresiz anne yardım bekliyor

ÇARESİZ ANNENİN FERYADI YÜREKLERİ BURKUYOR

Diyarbakır'da çocuğunun bir gözünde yaygın tümör teşhis edilen anne Gaye Öztekin, çocuğunun tedavisi için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi.

Gözü yaşlı anne Gaye Öztekin, Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde çocuğuna sağ gözünde vitreus içerisinde yaygın tümör hücresi teşhisi konulduğunu belirterek, "Gözümün önünde çocuğum ızdırap çekiyor ve ben hiçbir şey yapamıyorum" dedi.

24 Mayıs'ta tekrar Ankara'ya çocuklarını götürmek zorunda olduklarını söyleyen anne Öztekin, "Büyük ihtimalle çocuğumun sağ gözünü çıkaracaklar. Bir anne için bunun nasıl büyük bir acı olduğunu anlatamam. Maddi olanaklarımız yok. Ne elde var, ne avuçta. Eşim bir yıl kadar önce askerden geldi. Burada iş bulamadığı için Antalya'ya iş aramaya gitti. 24 Mayıs'a sayılı günler kaldı. Yani çocuğumun gözünün çıkarılacağı gün yaklaştı. Bugüne kadar hiçbir kişi ve kuruluş yardım elini uzatmadı. Buradan başta sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın Başbakanımız başta olmak üzere bütün yetkililere sesleniyorum. Tek çocuğumuz var. Ne olur çocuğuma sahip çıksınlar. Son çare olarak böbreğimin birini satıp, yavrumu tedavi ettirmeye çalışacağım. Bir yıl kadar önce askerden gelen eşim, iş bulmak için çalmadık kapı bırakmadı. Şimdi ise gurbete gitmek zorunda kaldı" şeklinde konuştu.

ÇARESİZ ANNENİN FERYADI YÜREKLERİ BURKUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 11:14:04
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 17:58:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?