7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Cesedi su kanalında bulundu

1 AY ÖNCE KAYBOLAN ŞAHSIN CESEDİ SU KANALINDA BULUNDU

Diyarbakır'da 1 ay önce tedavi gördüğü hastaneden hava almak için dışarı çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan şahsın cesedi su kanalında bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Anabilim Dalı merkezinde tedavi gören İbrahim Akman (65), 1 ay önce izinsiz olarak hava almak için dışarı çıkmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Polis ve Akman ailesinin tüm aramalarına rağmen bulunmayan yaşlı adamın cesedi üniversite kampüs alanındaki su kanalında bulundu. Olay yerine emniyet ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından şahsın cesedi devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 AY ÖNCE KAYBOLAN ŞAHSIN CESEDİ SU KANALINDA BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 19:25:00
Güncelleme :13 Nisan 2010 Salı 11:19:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yalan... IP: 85.98.247.xxx Tarih : 13.04.2010 12:44:41

Bu yalan haberleri nasıl yazıyorsunuz anlamış değilim. ceset bir arkadaşımızın babasına ait üniversite hastanesinden diazem ilaç verildikten sonra bütün yetkililerin gözü önünde duvarlara çarpa çarpa dışarıya çıkıyor daha dışarıya çıkmadan yere düşüyor sonra tekrar kalkıp dışarıya çıkıyor bir allahın kuluda yaw nereye gidiyorsun diye sormuyor Dicle üniversitesinin sorumusuzluğu hava almak için izinsiz çıktımı oluyor. kamera görüntüleri ailesinde var bu haber külliyen yalandır.