7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Çetin Sümer aday olmayacak

ÇETİN SÜMER VE YÖNETİMİ KONGREDE ADAY OLMAYACAK

Diyarbakırspor Asbaşkanı Turan Ilgın, önümüzdeki hafta yapılacak olan kongrede, başkan Çetin Sümer ve yönetimin aday olmayacağını, kulübün önünü açmak için bunu yapacaklarını söyledi.

Diyarbakırspor Asbaşkanı Turan Ilgın Diyarbakırspor'daki kongre krizi ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Diyarbakırspor'un asıl sahibinin Diyarbakır halkı olduğunu vurgulayan Ilgın, başkanlık için şimdiye kadar kimsenin aday olmamasını da eleştirerek, "Takımı almak isteyenler reklamlarını yapacaklarına, ciddiyetlerini gösterip aday olsunlar. Lafla bu işler yürümüyor. Bize tam anlamıyla destek vermediler. Albayrak, aday olduğunu söylemişti. Ama ortada bir şey yok. Akçadağlar 'takımı yönetim

düşürdü' diyor. Aslında bu takımı yönetimimiz düşürmedi. İl Valiliği eski tüm yönetimlere destek verdi ama bize yok. Buna karşın takımı siz düşürdünüz diyorlar. 25 maçımızı deplasmanda oynadık. Taraftarlarımız meydana getirmiş olduğu olaylardan büyük zararlar gördük. 1968 yılında kurulan kulübümüz kimsenin malı değil Diyarbakırlılarındır. Gelsinler sahip çıksınlar. Yönetimimiz, karşısında ciddi bir yönetim görmeli ki kulübü devretsin" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 10:33:05
Güncelleme :29 Temmuz 2010 Perşembe 18:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?