5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Çetin'den Federasyon'a sert tepki

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı İslam Çetin, PFDK tarafından Yeşil-kırmızılı kulübe verilen bir maç seyircisiz oynama cezasına sert tepki göstererek, "Futbol Federasyonu'nun Diyarbakırspor'a yaptığı haksızlıklar zinciri devam ediyor. Federasyon, sezon başından beri Diyarbakırspor'u cezalandırıyor" dedi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kulüp Başkanı İslam Çetin, "Futbol Federasyonu, sezon başından beri Diyarbakırspor'u cezalandırıyor ve zor duruma düşmesi için ne lazımsa onu yapıyor. Önceki hafta sahamızda oynadığımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında takımımız adına ciddi hakem hataları yapılmıştır. Takımımız saha içerisinde büyük bir haksızlığa maruz kalmıştır.

Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan son derecede kötü bir maç yönetmiştir. Hakemin kötü yönetimine aleyhimize verilen haksız penaltı da eklenince taraftarlarımız da büyük tepki göstermiştir. Taraftarlarımız, hakemin tüm tahriklerine rağmen Diyarbakırspor yöneticilerinin sağduyu telkinleriyle sakinleştirilmiştir. Zaten sezon başından beri uğradığımız hakem hatalarıyla kaybettiğimiz puanlara yanıyoruz. Kendi sahamızda oynadığımız Erciyesspor, Orduspor, Boluspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynadığımız Mardinspor maçında hakem hatalarına kurban gittik. Cezaya layık görülen hep biz olduk. Federasyonun Diyarbakırspor'a yaptığı haksızlıklar zinciri devam ediyor" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2007 Salı 16:32:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?