3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Çeyiz sandığında esrar sevkiyatı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda çeyiz sandığına gizlenerek piyasaya sürülmek istenen yaklaşık 500 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'dan temin ettikleri esrar maddelerini Adana ve diğer batı illerine sevkiyat hazırlığında oldukları tespit edilen farklı organizasyonlara yönelik olarak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde; çeyiz sandığına gizlenmiş vaziyette 500 kilogram esrar maddesi, 1 adet tabanca, değişik çapta toplam 51 adet dolu fişek, uyuşturucu paketlemesinde kullanılan 3 adet kullanılmış koli bandı, uyuşturucu maddelerin üzerlerine konulan bir adet büyük boy naylon, kubar esrar maddelerinin toz esrar yapılmasında kullanılan 2 adet elek ve uyuşturucu maddelerin elenmesinde kullanılan 4 adet tül ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak 11 şahıs gözaltına alınırken, mahkemeye çıkarılan 11 şahıstan 10'u tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan olayla bağlantısı olduğu tespit edilen 5 kişinin de yakalanması çalışmaları sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 11:56:04
Güncelleme :29 Şubat 2008 Cuma 12:51:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?