7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

CHP verdiği sözü tutmalı!

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI IŞIK DİYARBAKIR'DA

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nda Genel Başkan Yardımcısı Fikri Işık ve Milletvekili Bayram Özçelik, Diyarbakır Milletvekili Kutbettin Arzu'nun ve diğer bazı milletvekillerinin katılımıyla istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Fikri Işık, "CHP şimdi yan yattı çamura battı deyip olayı düz duvara tırmandırması yanlış. CHP verdiği sözü tutmalı" dedi.

İl Başkanlığı tarafından il binasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fikri Işık ve AK Parti Hakkari Milletvekili Bayram Özçelik, Diyarbakır Milletvekili Kutbettin Arzu'nun katılımıyla istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Fikri Işık referandumda Diyarbakır'ın kendine yakışanı yaptığını söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı ve Bölge Kordinatörü olan Işık, "Biz AK Parti olarak özgürlük ve kalkınma partisiyiz. Dün Türkiye nasıldı, şimdi nasıl? Artık aradaki kocaman değişimi herkes görüyor. Referandumda Diyarbakır halkı kendine yakışanı yaptı" ifadelerini kullandı.

Işık ayrıca son günlerde gündemde yer alan türban sorunu ile ilgili olarak da, "Türban meselesi Türkiye'nin en temel insani sorunlarından birisidir. Referandum sürecinde de en çok öne çıkan konsensüslerden birisi türban sorunuydu. CHP'nin şimdi yan yattı çamura battı deyip olayı düz dıvara tırmandırması yanlıştır. Biz şimdi CHP'nin referandum süresi boyunca Kılıçdaroğlu'nun 'bu sorunu biz çözeriz' sözlerinin arkasında durmasını istiyoruz. Meclis'te (TBMM) grubu bulunan bütün partiler de bu konuda ortak kararlı ve en kısa sürede bu sorun çözülecektir" diye konuştu.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI IŞIK DİYARBAKIR'DA
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI IŞIK DİYARBAKIR'DA
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2010 Cuma 17:06:01
Güncelleme :22 Ekim 2010 Cuma 17:47:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?