7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Çim hokeyi takımı iddialı hazırlanıyor

ÇİM HOKEYİ TAKIMI GAZİANTEP'TEKİ ŞAMPİYONAYA İDDİALI HAZIRLANIYOR

Diyarbakır'ı son yıllarda başarıyla temsil eden spor branşlarının başında gelen çim hokeyinde bu defa hedef, bayanlarda Türkiye Şampiyonası'nda başarılı olmak. 16 Yaş Altı Bayan Takım, Gaziantep'te yapılacak şampiyonaya iddialı hazırlanıyor.

Diyarbakır'da yeni bir spor olmasına rağmen kısa sürede önemli başarıların elde edildiği hokey kabına sığmıyor. Başarıdan başarıya koşan erkeklere bayanlar da eklenirken 21-23 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep'te yapılacak 16 Yaş Altı Bayanlar Açık Saha Türkiye Şampiyonası'na hazırlanan Gençlikspor Bayan Hokey Takımı, çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Bağlar İlçesi Halk Eğitimi Merkezi'nde kamp yapıp idmanlarını da Beyaz Tebeşir Vali Ahmet Cemil Serhadlı Tesisleri'nde gerçekleştiren Gençlikspor Bayan

Takımı'nda antrenör Salih Hillez, verdikleri imkanlardan dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü İslam Çetin, Bağlar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Hokey Federasyonu Diyarbakır İl Temsilciliği'ne teşekkür etti.

Hedeflerinin en az 3 oyuncuyu milli takımlara kazandırmak olduğunu belirten Salih Hillez, "Amacımız Gaziantep'teki şampiyonada hem iyi sonuçlar almak hem de en az 3 oyuncumuzu milli takıma kazandırarak başarı çıtamızı yükseltmektir" dedi.

Hokey Federasyonu Diyarbakır İl Temsilcisi Veysi Koyun ise hazırlıkların çok verimli geçtiğini ve sporcuların sadece şampiyonayı düşündüğünü söyledi. Koyu,"Bu şampiyona Diyarbakır için çok önemli. Diyarbakır tarihinde ilk defa fazla sayıda sporcumuz milli takımlara gidebilir. Hedefimiz bunu başarmaktır. Hazırlık aşamasında bir çok kurumun desteğini aldık. Özellikle Bağlar Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitimi Merkezi'nin de kendi bünyesindse hokey branşı açması hokey adına bir devrimdir. Bağlar Kaymakamı

Cengiz Yücedal, Bağlar Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili ve Bağlar Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi yetkililerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 15:14:02
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 15:38:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?