7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

D.Bakırspor'dan giden gidene

Diyarbakırspor'da sözleşmesi devam eden Muhammed Ali Kurtuluş ile sözleşmesi biten Talip Toprak, yeşil-kırmızılı kulüpten ayrılmak istiyorlar. 

Diyarbakırspor'da futbolcular kulüpten ayrılmak için ardarda kulüp yönetimi ile görüşüyor. Diyarbakırspor'a geçen sezon büyük ümitlerle Sivasspor'dan transfer edilen Muhammed Ali Kurtuluş, yeşil-kırmızılı kulüpten ayrılmak istediğini belirterek, "Benim Diyarbakırspor'la sözleşmem devam ediyor. Fakat ailevi problemlerim dolayısıyla kulübümle olan anlaşmamı fesh etmek istiyorum. Kulüp yetkilileriyle görüşüp anlaşmak istiyorum. Onlarla ilgili bir sorunum yok. Zaten kulüpte alacağım da var. Kafam rahat bir şekilde futbol oynamak istiyorum. Bu nedenlede Diyarbakırspor'dan ayrılmak istiyorum" dedi. 

Yeşil-kırmızılı kulüpte 3 sezondur forma giyen Talip Toprak ise Diyarbakırspor ile olan sözleşmesinin sona erdiğini belirterek, "Bana gelen teklifler var. değerlendirmek istiyorum. Kulüpte alacağımda var. Yöneticilerle görüşüyorum bir miktarda para vereyim bonservisini alayım. Ben profesyonel oyuncuyum gelen teklifleri değerlendirmek mecburiyetindeyim. Birinci ligde oynayacağım. Diyarbakırspor'dan ve camiasından bir şikayetim yok. Küme düşmeyi hak etmemişti. Yazık oldu, inşallah bu sezon tekrer çıkarlar" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2006 Cumartesi 15:09:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ZÜLKÜF İŞLEK MURAT KAPLAN IP: 85.99.224.xxx Tarih : 23.06.2006 10:43:57
diyarbakır spor dan ayrılmak istiyen furbolcu arkadaşlarımıza sesleniyoruz bu takım son lige dahi düşerse hep yanında ve vargücümüzle desteklemeye devam edeceğiz bu takımın düşmesinde herkes gibi sizlerinde bir payı vardır 2 lige düştük diye sudan bahanelerle ayrılmak yerine acıkca ben 2 lig de oynamak istemiyorum diyip ayrılabilirsiniz buna saygımız vardır asla bu takım sahipsiz değildir herşeye rağmen sizleri coık seviyoruz yaptıklarınızdan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz başarılarınızın devamını diliyoruz