8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Demirbakan sezon sonunda ayrılıyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da teknik direktör Coşkun Demirbakan, "Diyarbakır her türlü güzelliğe layık bir kenttir. Bu kente çok güzel günlerim geçti. Sezon sonunda çok sevdiğim takımımdan ayrılacağım" dedi.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, yeni sezonda dinleneceğini belirterek, "Diyarbakırspor'da bu sezon çok stresli günler geçirdim. Buna rağmen işimi çok seviyorum. Hiç bir zaman halimden şikayetçi olmadım. Daima olumlu ve yapıcı oldum. Çalıştığım birçok yerde hep şampiyonluğa oynamayı sevdim, başarılı futbolcuları çalıştırdım ve onlarla birlikte kader birliği yaparak başarılı oldum. Para konusu pek sevmedim. Diyarbakırspor'u daha önceki sezonlar çalıştırdığım için, tekrar seve seve geldim. Diyarbakır halkını çok seviyorum" diye konuştu.

Demirbakan, Diyarbakırlılara ve futbolseverlere de öğütlerde bulunarak, "Burada altyapı tam anlamıyla gerçekleştirilirse çok iyi gençler yetişecektir. Bunu çok iyi biliyorum. Diyarbakırspor'u hakkıyla Süper Lig'e çıkardıktan sonra, gelecek sezon istirahata çekilmek istiyorum. Yeni sezonda herhangi bir takımı çalıştırmayacağım. İnşallah Pazar günü şampiyonluk turumuzu atıp rahat bir nefes alacağız. Diyarbakırspor'un bugünlere gelmesindeki en büyük etkenlerden birisi de kulüp başkanı Dr. Abdurrahman
Yakut'ur. Artık bu kent bayram havasına girmelidir" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 11:06:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?