8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Demirbakan takımına güveniyor

Diyarbakırspor, Pazartesi günü kendi sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Kayseri Erciyesspor maçı dahil kalan maçlara en iyi motivasyonla çıkıp sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Çok iyi kadroya sahip olduklarını belirten Demirbakan, "Her zaman hedefimizin bu ligin tepesi olduğunu belirtmiştim. Bu takımın hangi badireleri atlatıp bu konuma geldiğini henüz görememiş veya anlayamamış bir çok kişi beni ve takımımı yerden yere vuran eleştiriler yaptılar. Bu eleştirilerin futboldan anlamayan kişiler tarafından yapılması bizi daha çok üzdü. Biz yolumuza devam ediyoruz, hedefimiz belli. Ben işimi yapıyorum, hiçbir şey Diyarbakırspor'un başarısından daha önemli değildir. Diyarbakırspor elindeki çok kıt imkanlar ölçüsünde başkan ve bazı özverili kişiler sayesinde bugün yoluna devam etmektedir. Ligin başında ve özellikle devre arasında bu kulüp en az 3.5 milyon TL tasarruf sağlayarak bu ligi zorlamaya devam etmektedir.

Ben de insanım, herkes gibi benimde yanlışlarım olabilir. Ama unutmayın ki, bu takımçok kısa bir sürede çok büyük bir değişim yaşamıştır. Bugün bu takımın başından ben gitsem ne olacak, kim gelecek veya gelecek arkadaş elinde bir sihirli değnekle mi bu takıma dokunacak ? Ligde altımızda kalan bir çok takım, bizden kat be kat fazla para harcamalarına ve üstelik ligin isim yapmış hocalarını getirmelerine rağmen lig görüntüsü ortadadır. Dünyaca ünlü Derwal bile geldiği ilk üç yıl çok büyük yapılanmaya giderek hiç bir başarı ortaya koyamamıştı. Ben bu takımdan giderim veya kalırım sorun bu değil" dedi.

Diyarbakırspor'un en büyük şansının başkan Abdurrahman Yakut olduğunu ifade eden Coşkun Demirbakan, "Bırakın benim bu takımdan aldığım parayı düşünmeyi, inanın cebimde olsa Diyarbakırspor için çıkarıp veriririm ve asla elim titremez. Benim bu takıma olan sevgimi inşallah bazı yerler bu cümlelerle anlamışlardır. Gerçekten büyük bir işe imza atarak bu ligde neler yapabildiğimizi lig sonunda herkes görecek. Benim takımıma olan inancım tamdır. Biz rakip ayırmıyoruz, belli bir hedefimiz var ve tüm gelen eleştirilere kulaklarımızı tıkadık. Pazartesi günü kendi evimizde ligin güçlü ekiplerinden Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacaz. Bu lig herkesin birbirini yenebileceği ve hiçbir takımın ne yapabileceğini önceden kestirmeyeceğiniz bir lig. O yüzden hiçbir takımı ayırmıyoruz. Ligde kalan tüm maçlara kazanmak için çıkıyoruz. Tüm taraftarlarımızı pazartesi günü tüm tribünleri doldurmalarını istiyoruz. Seyirci bu tablonun en önemli ayağıdır. Onlar yoksa bu işin tadı olmaz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 13:45:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?