7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Demirbaş'a tebrikler sürüyor

Diyarbakır'da yapılan 29 Mart yerel seçimlerinde tekrar Sur Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Abdullah Demirbaş'a ziyaretler sürüyor.

''Çok Dilli Belediyecilik'' kararı aldığı için Danıştay tarafından Sur Belediye Meclisi'nin feshedilmesiyle 2007 yılı Temmuz ayında görevden alınan Abdullah Demırbaş'tan görevi devralan Diyarbakır Vali yardımcısı ve Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Aydın da Demirbaş'a tebrik ziyaretinde bulundu. Vali yardımcısı Ahmet Aydın'ı kapıda çiçekle karşılayan Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, Vali yardımcısı Aydın'ın ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirtti. Özel İdare Genel Sekreteri Aydın, 2007 yılında Belediye Başkanlık görevini Demirbaş'tan devraldığını hatırlatarak 29 Mart yerel seçimlerde tekrar göreve seçilen Demirbaş'a nezaket ziyaretinde bulduğunu ve başarı dilediğini belirtti.

Öte yandan 6 Nisan 2009'da Başkanlık mazbatasını alarak göreve başlayan Abdullah Demirbaş'a iki hafta geçmesine rağmen tebrik ziyaretleri devam ediyor. Siyasi partiler, sendikalar, odalar, Diay-Der, sivil toplum örgütleri ve vatandaşların büyük ilgi göstermesinden memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Demirbaş, "Halkın bu yoğun ilgi ve alakaları bizlere hizmet konusunda daha çok sorumluluk yüklemektedir. Bu sorumluluk bilinciyle halkımıza daha iyi hizmetler vereceğiz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 18:32:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?